Op zoek naar een interim kantoor logistiek ?

Dan bent u eigenlijk op zoek naar ons ! Al zijn we eerder een detacheringskantoor dan een interim kantoor, wij bezorgen u wel de juiste mensen !

LIS is hét detacheringskantoor voor de logistiek. Wij durven echt beweren dat logistiek een van de belangrijkste sectoren is in de huidige maatschappij. Het efficiënt organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een quasi onuitputtelijke goederenstroom is belangrijker dan ooit.  Niet alleen snelheid is hier van het grootste belang is, maar ook de correctheid en de kostenefficiëntie.

De ondernemingen van vandaag hebben dan ook nood aan specialisten. LIS levert mensen die hun ervaring in de logistieke sector onmiddellijk kunnen inzetten en ervoor zorgen dat het tijdelijke tekort wordt opgevangen met de nodige professionaliteit. Wij staan dan ook graag voor u klaar!

LIS heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in supply chain management, orderpickinglogistiek en magazijn management. Hiervoor kan LIS beroep doen op een groot aantal vaste medewerkers die bekend zijn met hun sector en over de nodige kwalificaties en talenten beschikken.

Wanneer u dus geconfronteerd wordt met een (tijdelijk) personeelstekort

weet dan dat er een gespecialiseerd kantoor is voor de logistieke sector dat ter uw beschikking staat. Een detacheringsbedrijf verschilt van een interim kantoor in die zin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een interim kantoor heeft zowel mensen in dienst, als mensen die tijdelijk worden uitgezonden.

We leggen er dan ook graag de nadruk op: LIS denkt met u mee en we zijn gewend om probleemoplossend te werken. Onze logistieke dienstverleners zijn talrijk en staan garant voor professionaliteit.

Voor al uw logistieke opdrachten hebben wij de juiste mensen die bereid zijn om zich naar de juiste plaats te begeven om de job tot een goed einde te brengen.