Jij bent een producent?
Wij hebben ervaren supervisors voor jouw warehouse.

Als producent hou je niet alleen toezicht over je bedrijf, maar soms ook over de bijhorende distribution centers waar je goederen zich bevinden op bepaalde momenten in het productieproces. Bij LIS leveren wij niet alleen ervaren supervisors, maar we stellen indien nodig ook  flexibele en efficiënte arbeidskrachten ter beschikking.

Bij LIS weten we hoeveel werk jij steekt in de planning en de uitvoering van de goederenstromen in jouw bedrijf. Maar soms is er nood aan een buitenstaander met een kritisch oog. Wanneer de verschillende departementen hun eigen taal lijken te spreken en tegenstrijdige prioriteiten naar voor schuiven, met nog meer problemen tot gevolg. Jij hecht belang aan je integraal ketenbeheer. Wij ook.

De communicatie tussen de werkvloer en het management is cruciaal! Het vereist een uitzonderlijk talent om de wensen van de directie te vertalen naar een efficiëntere workflow. Het vraagt ook een bijzonder inzicht in de workflow om de noden van de werkvloer om te zetten in strategische adviezen, die kunnen leiden naar een verhoogde effectiviteit op de lange termijn. Hier hebben onze senior supervisors een zeer grote toegevoegde waarde. 

Onderstaande klanten en referenties gingen je al voor. Wil jij ook weten wat LIS voor jou kan betekenen?

Onze kennis van jouw werkwijze

Wij zijn het gewoon om te beantwoorden aan de vereisten van tenders en service level agreements (SLA’s). Wij werken dagelijks met Project Managers en Operations Managers en zorgen er samen voor dat het doel bereikt wordt.
Wij beschikken bovendien over de nodige specialisten om ook specifieke problematieken zoals het Douane-entrepot, IT Sourcing & Warehousing en Warehouse Relocations aan te pakken.