Logistics Integrated Services

Logistics Integrated Services (beter bekend als LIS) is dé partner in de logistiek. Wij durven echt beweren dat logistiek een van de belangrijkste sectoren is in de huidige maatschappij. Het efficiënt organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een quasi onuitputtelijke goederenstroom is belangrijker dan ooit. Niet alleen snelheid is hier van het grootste belang is, maar ook de correctheid en de kostenefficiëntie.

De ondernemingen van vandaag hebben dan ook nood aan specialisten. LIS levert mensen die hun ervaring in de logistieke sector onmiddellijk kunnen inzetten en ervoor zorgen dat het tijdelijke tekort wordt opgevangen met de nodige professionaliteit. Wij staan dan ook graag voor u klaar!

LIS heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in Supply chain management, logistiek, douanedeclaratie en ICT.
Hiervoor kan LIS beroep doen op een groot aantal vaste medewerkers die bekend zijn met hun sector en over de nodige kwalificaties en talenten beschikken.

We leggen er dan ook graag de nadruk op: de mensen van Logistics Integrated Services denken met u mee en we zijn gewend om probleemoplossend te werken. Onze logistieke dienstverleners zijn talrijk en staan garant voor professionaliteit.

Ervaring

Wij hebben ervaring met de fijne kneepjes van de supply chain. Onze expertise en uitgebreide kennis van de industrie is ongelooflijk nuttig.

Voordelen zijn een hoger serviceniveau, verminderde fulfillment rates, een betere turn-around tijd en getraind personeel.

Sfeer en werkattitude

Op nummer één van onze sterktes staat zonder twijfel: een sociale, familiale sfeer! Mensen worden door ons bedrijf geapprecieerd voor wie ze zijn en wat ze doen.

Samen zoeken we constant naar manieren en methoden om het beste uit elke persoon naar boven te brengen.

Flexibilititeit

Onze mensen zijn bereid om zich te verplaatsen naar het project waar ze het best tot hun recht komen.

Tijdens verloven of ziektes of drukte kunnen zij uitgewisseld worden tussen de verschillende projecten

Dynamiek

Onze mensen zijn harde werkers die beseffen dat een job in België je levensstandaard verhoogt en dat men hiervoor de handen uit de mouwen moet steken. 

Zij zijn het bewijs dat er in Vlaanderen nog wel voldoende mensen zijn die willen werken tegen motiverende voorwaarden.