Jij doet aan e-commerce fulfilment?
Wij hebben ervaren supervisors voor jouw warehouse.

Als e-commerce fulfilment bedrijf leidt jij de goederenstromen in de grootste magazijnen in goede banen. Honderden bestelwagens rijden af en aan met allerlei pakjes. Misschien werd jij al bij LIS geïntroduceerd omwille van onze expertise in verband met Warehouse Relocations? Maar wist je dat LIS ook gespecialiseerd is in het ter beschikking stellen van flexibele en efficiënte arbeidskrachten, al dan niet met een ervaren supervisor om alles binnen de kortste keren up & running te krijgen?

Bij LIS weten we hoeveel werk jij steekt in de planning en de uitvoering van de goederenstromen in jouw fulfilment bedrijf. De e-commerce wereld heeft nu eenmaal te maken met een moeilijke forecasting: grote pieken, tijdelijke verhogingen, nieuwe protocollen… Jij hecht belang aan je integraal ketenbeheer. Wij ook.

De communicatie tussen de werkvloer en het management is van het grootste belang! Onze senior supervisors kunnen een zeer grote toegevoegde waarde bieden als ervaren ploegleider en als spreekbuis met het management. Zijn ervaring en kennis zorgt ervoor dat hij in staat is om de wensen en noden van de betrokken partijen met elkaar in overeenstemming te brengen. 

Onderstaande klanten en referenties gingen je al voor. Wil jij ook weten wat LIS voor jou kan betekenen?

Onze kennis van jouw werkwijze

De e-commerce fulfilment bedrijven onderscheiden zich van de klassieke distributie door hun specifieke vereisten rond packaging en kleinschaligere vormen van transport. Nieuwe producten die op korte termijn geïntroduceerd worden, kunnen zorgen voor een verstoring van de workflow. Hier kan ons gekwalificeerd en ervaren personeel bij helpen.
Wij beschikken bovendien over de nodige specialisten om ook specifieke problematieken zoals het Douane-entrepot, IT Sourcing & Warehousing en Warehouse Relocations aan te pakken.