Op zoek naar een interim logistiek ?

Dan bent u eigenlijk op zoek naar LIS bvba: als outsourcing partner die werkt door middel van detachering kunnen wij de oplossing bieden voor uw tijdelijk tekort aan arbeidskrachten.

Naar bedrijven die een (tijdelijk) personeelstekort hebben, detacheren wij namelijk onze logistieke medewerkers. Dit is minstens even goed, of zelfs beter, dan een interim logistiek.
Een detacheringsbedrijf verschilt van een interim kantoor daarin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een interim kantoor heeft zowel mensen in dienst, als mensen die tijdelijk worden uitgezonden.

Wij kennen onze zeer gemotiveerde arbeidskrachten dus als onze broekzak en kunnen zonder blikken of blozen zeggen dat ze al jaren ervaring in de logistiek hebben en als het ware ‘op de vloer’ een perfecte opleiding hebben genoten.

Wanneer u dus op zoek bent naar een interim in de logistiek, dan zijn wij uw redder in nood. De ervaring die onze mensen kunnen voorleggen, zal u snel kunnen overtuigen. Zo blijft uw goederenstroom gestaag op snelheid en merkt u dat uw tijdelijke tekort door de inzet van de juiste gedetacheerde dienstverleners geen enkele invloed hoeft te hebben op de productiviteit.

LIS kan beroep doen op een groot aantal vaste medewerkers en leidinggevenden

om de logistieke sector van de nodige brandstof te voorzien.  Dus of het nu gaat over de aanvoer van grondstoffen of onderdelen, het magazijn- en voorraadbeheer of het vervoeren van producten naar distributiepunten of eindgebruikers, onze logistieke medewerkers zijn inzetbaar wanneer u ze nodig heeft, of dat nu via interim of via detachering verloopt.

De logistieke dienstverlening is belangrijker dan ooit, de opdrachten diverser dan ooit tevoren. Binnen ons personeelsbestand vinden we vast wel uw missing link in logistics.