Op zoek naar interim magazijniers ?

LIS bvba is een detacheringsbedrijf met een groot aantal magazijniers op de payroll die klaar zijn om een handje toe te steken.

Het magazijn is het hart van uw onderneming. De dienstverlening naar uw klant begint hier. Wie dan ook nood heeft aan interim magazijniers kan rekenen op de mensen die bij LIS werken, want zij weten als geen ander dat zorgvuldigheid, precisie en efficiëntie in hun DNA verankerd moet zijn.

Onze magazijniers staan in voor het verzamelen van de artikelen op de pakbon, maar ook voor het verpakken en verzenden van de goederen. Verzendlabels, bestelbonnen, handscanners,… ze kennen het allemaal.

Een magazijnier van bij LIS weet dat stockbeheer en inventarisatie geen loze woorden zijn

en ook de goederen helpen lossen die toekomen in de talrijke vrachtwagens vormt geen probleem. Dus als de pakbonnen u even boven het hoofd groeien en u echt wel wat hulp van een of meerdere interim magazijniers kan gebruiken, dan bent u bij LIS aan het juiste adres! 

Een detacheringsbedrijf verschilt in die mate van een interim kantoor dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een interim kantoor heeft zowel mensen in dienst, als mensen die tijdelijk worden uitgezonden. Het resultaat blijft echter identiek: u krijgt de hulp die u nodig heeft.