Op zoek naar interim orderpickers ?

Zoek niet verder: LIS bvba beschikt over de mensen die u nodig heeft. Strikt genomen vallen we niet onder de noemer interim, maar door middel van detachering zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plaats en daar gaat het tenslotte om.

De juiste magazijnmedewerker kan goud waard zijn. Dat weten we bij LIS. Wanneer u dan ook behoefte heeft aan interim orderpickers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren zo snel mogelijk de beste arbeidskrachten om uw site manager terug gelukkig te maken.

Het spreekt voor zich dat uw orderpicker de juiste artikelen op de pakbon uit het magazijn haalt en verzamelt om ze vervolgens klaar te maken voor verzending naar de klanten. Onze orderpickers weten dan ook hoe ze de voorraad moeten aangeven van een artikel en ze weten dat ze soms ook worden ingezet voor de ontvangst en de opslag van goederen in het magazijn.

LIS kan dan ook zonder meer stellen dat het zich als outsourcing en detacheringskantoor in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in orderpicking. 

Of het nu gaat over sequentieel of parallel orderpicking, onze medewerkers zijn flexibel en bekend met beide methoden. Zij weten hoe ze handscanners moeten hanteren. Zo blijft de efficiëntie gewaarborgd en krijgt u exact wat u nodig heeft: een stabiele goederenstroom en tevreden klanten. En daar gaat het tenslotte om!