Op zoek naar een interim supply chain ?

Dan zit u goed bij LIS bvba: al is het dan niet zozeer via interim, maar via detachering, we zorgen er in ieder geval voor dat de meest geschikte arbeidskrachten uw supply chain terug op snelheid krijgen.

LIS detacheert de nodige medewerkers om uw supply chain optimaal te laten functioneren. Een detacheringsbedrijf verschilt van een interim kantoor daarin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een interim kantoor heeft zowel mensen in dienst, als mensen die tijdelijk worden uitgezonden. Wij kennen onze mensen dus door en door. Zo weten we ook onmiddellijk wie u het beste uit de nood kan helpen.

Als geen ander weten wij bij LIS hoeveel werk u steekt in de planning en de uitvoering van de goederenstromen in uw bedrijf. Maar soms is er nood aan versterking. Ontstaat er een gat in de productielijn. Is het nodig om een tandje bij te steken… Wanneer er een verschil blijkt te ontstaan tussen de planning en de voorspellingen. Wanneer de capaciteit moet verhogen of de overtollige voorraden blijven liggen. U hecht belang aan uw integraal ketenbeheer. Wij ook.

Daar zet LIS een stap naar voor om de goederenbehandeling terug op het juiste spoor te krijgen.

Met een groot aantal ervaren medewerkers op alle vlakken van supply chain management zet dit outsourcing en detacheringskantoor zichzelf op de markt ten dienste van bedrijven zoals dat van u. Het gaat hier dus niet om interim in de strikte zin van het woord, maar het is het resultaat dat telt: een soepel draaiende supply chain !

Een distributiecentrum draait nog steeds op mensen en net daar maken we het verschil. Zo verliest u geen onnodige tijd en blijft de efficiëntie gehanteerd. Samen zorgen we er voor dat de orders correct behandeld worden en dat de juiste producten aan de juiste klanten worden geleverd.